Wie is Mireille?

Ik ben een Nederlandse expat in Moskou. Twintig jaar geleden was ik voor het laatst in deze boeiende stad, dus af en toe kan ik het niet nalaten om situaties van toen en nu te vergelijken. Ik ben jurist en buitengewoon geinteresseerd in de verhouding tussen de overheid en de burgers, ook dat thema zal terugkomen in mijn stukjes, net als mijn liefde voor literatuur en eten!

Een gedachte over “Wie is Mireille?”

  1. Hallo Mireille,
    Daar is kerstvakantie voor, tussen het lezen van de stapel boeken, eens je website bekijken. Maar vooral je een heel goede jaarwisseling te wensen.
    Groet Cristel en tot de volgende koffieronde bij SZW!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws van een Nederlander in Rusland

WordPress Backup