Kremlin en kou

Afgelopen zondag heb ik op mijn gemak de kerken van het Kremlin bekeken. Het was een heerlijke zonnige herfstdag, waarbij de gouden koepeltjes allemaal prachtig in het zonlicht blonken.

Kremlin 020 Kremlin 023 Kremlin 026 Kremlin 031

 

Ondertussen is het buiten behoorlijk fris geworden. Het kwik komt niet meer boven de 10 graden en dat merk je ook in huis. Ik heb mijn Spaanse sloffen maar weer uit de kast gehaald.  Dit in afwachting van het moment waarop de stadsverwarming aangaat! Het is de grote vraag wanneer dit gaat gebeuren. Iedereen heeft het er over. Ik hoorde vanmiddag dat de ziekenhuizen inmiddels worden verwarmd en dat er bij sommige mensen al hoopgevende “borrelde geluiden”  zijn waargenomen… Ik ben benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.